Over mij

Square

Ik ben Annette, ik ben bruidsfotografe. Ik hou van romantische, spontane foto’s met veel liefde, mooie details en emotie. Op de dag van jullie bruiloft zoek ik de spontane momenten en kleine details die jullie dag zo bijzonder maken. Zo vertel ik jullie dag zo goed mogelijk na doormiddel van de foto’s.

Ook tijdens een loveshoot kijk ik naar de kleine details. Ik vind het heel mooi om de liefde vast te leggen tussen twee geliefdes.

Zelf ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en wonen wij met mijn zoon in Berkel en Rodenrijs. Op zomerse avonden kan je me vaak op het strand vinden, genieten van het zand en de zee, om daarna te ontspannen op een terrasje en weg te zwijmelen bij de zonsondergang.

Ik vind het geweldig om met mijn droombaan bezig te zijn. Dat ik mensen blij kan maken met mijn foto. Een romantische, intieme buitenbruiloft daar hou ik van, maar ook binnen locaties met veel licht en witte kleuren, laten mijn werk goed tot zijn recht komen. Alles kan en alles mag tegenwoordig, een niet traditionele bruiloft met details, mooie styling en mooie kleuren, daar hou ik van.

Ik hoop snel met jullie te kunnen kennismaken.

Liefs Annette.